Vacature Partner-account manager

Versterk jij ons team binnenkort?

De uitdaging

Als Partner-account manager (Benelux) ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de directe verkoop van IT netwerkapparatuur, aanverwante diensten en services aan groot-zakelijke eindgebruikers.

Het opbouwen en vooral ook onderhouden van langdurige klantrelaties hoort bij je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zal je fysieke, telefonische en online acquisitie uitvoeren om nieuwe verkoopkansen te creëren voor ME Networks. Ook zie jij het opvolgen van gekwalificeerde leads (welke via telefoon, email en website binnenkomen) als een kans om op in te spelen. Alles zal in samenwerking gaan met onze remote afdelingen, dat als één groot team opereert om gezamenlijk successen te behalen.

Wat wij zoeken:

  • Een zelfmotiverende, energieke, gedreven en ondernemende persoonlijkheid.
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen resultaten en toont ownership.
  • Je bent resultaatgericht en beschikt over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent een echte doorzetter en bent niet bang van cold calling en ziet dit als uitdaging.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, en spreekt daarnaast goed zakelijk Engels. Kennis van een derde taal is een sterke pré.
  • Ervaring met de verkoop van IT netwerkapparatuur / software is een sterk pluspunt, maar geen absolute noodzaak.

Wat wij bieden:

Wij belonen al onze partners op basis van de daadwerkelijk gerealiseerde resultaten en delen een (uncapped) fixed percentage van de nettowinst. Dit bewezen beloningssysteem is voor zowel ons als voor echte salestijgers vele malen lucratiever dan een vaste vergoeding. Naast deze financiële beloning krijg je veel vrijheid om je eigen succes in te creëren.

Je runt dus als het ware je eigen bedrijf binnen ME Networks. Je krijgt een persoonlijke en ervaren coach toegewezen welke je zal helpen om succesvol te worden in je rol als partner-account manager. Naast de coaching investeren wij ook in relevante trainingen en opleidingen om het succes zo groot mogelijk te maken voor alle partijen. Jouw succes is tenslotte ook ons succes!

Solliciteer direct!

Jouw gegevens

Adres gegevens

Motivatie

De koffie staat klaar

Maak een afspraak met ME Networks