De juiste IT business partner

 

Jarenlange IT-ervaring op het gebied van networking, storage, support, installatie, configuratie en beheer.

De juiste IT business partner

 

Jarenlange IT-ervaring op het gebied van networking, storage, support, installatie, configuratie en beheer.

Sinds 2012 de IT Business specialist

ME Networks is sinds 2012 actief in de markt en uitgegroeid tot de onafhankelijke IT business partner op het gebied van networking, storage, support, installatie, configuratie en beheer. Onze focus ligt op het aanbieden van totaaloplossingen en daarmee het volledig ontzorgen van onze relaties en hun IT netwerken.

Vanaf onze eerste dag zijn wij een volledige remote ingerichte organisatie, en weten daardoor als geen ander hoe kritisch een stabiele IT omgeving is. Het nieuwe werken brengt ongekende mogelijkheden met zich mee, welke zowel voor ons als onze relaties ongekende voordelen kunnen opleveren.

Geen IT uitdaging gaat ons te ver en wij gaan graag door tot wij de juiste oplossing gevonden hebben voor jouw onderneming. Persoonlijkheid, Direct Contact en Vertrouwen zijn begrippen die in ons DNA zijn verankerd. Wij hebben geen klanten of leveranciers, wij werken op persoonlijke basis samen met jou als relatie aan het grotere geheel.

Persoonlijkheid, direct contact en vertrouwen

Wij bieden een schat aan IT kennis en ervaring, waarvan onze relaties dagelijks meeprofiteren. Ons stabiele partner netwerk reikt tot ver buiten de grenzen van Nederland, en we zijn daardoor in staat om je ook in in het buitenland te ondersteunen.

Laat het gerust aan ons over