De juiste IT business partner

Jarenlange IT-ervaring op het gebied van networking, storage, support, installatie, configuratie en beheer.

Sinds 2012 de IT Business specialist

ME Networks is sinds 2012 actief in de markt en uitgegroeid tot de onafhankelijke IT business partner op het gebied van networking, storage, support, installatie, configuratie en beheer. Onze focus ligt op het aanbieden van totaaloplossingen en daarmee het volledig ontzorgen van onze relaties en hun IT netwerken.

Vanaf onze eerste dag zijn wij een volledige remote ingerichte organisatie, en weten daardoor als geen ander hoe kritisch een stabiele IT omgeving is. Het nieuwe werken brengt ongekende mogelijkheden met zich mee, welke zowel voor ons als onze relaties ongekende voordelen kunnen opleveren.

Persoonlijkheid, direct contact en vertrouwen zijn begrippen die in ons DNA zijn verankerd. Wij hebben geen klanten of leveranciers, wij werken op persoonlijke basis samen met jou als relatie aan het grotere geheel.

Persoonlijkheid, direct contact en vertrouwen

Wij bieden een schat aan IT kennis en ervaring, waarvan onze relaties dagelijks meeprofiteren. Ons stabiele partner netwerk reikt tot ver buiten de grenzen van Nederland, en we zijn daardoor in staat om je ook in in het buitenland te ondersteunen.

Marco Eelman achtergrond
Marco Eelman

Marco Eelman

Managing Director

klik om te draaien

Over Marco Eelman


Zeggen wat je doet en doen wat je zegt! Dit is vanaf de start van ME Networks mijn motto geweest. In mijn vrije tijd mag ik graag catamaran zeilen op de waddenzee, genieten van de natuur en mijn prachtige gezin. Het vrije eiland leven zit in mijn DNA verankerd, en die vrijheid breng ik graag over naar het traditionele IT kanaal.


klik om terug te draaien
Ronald van Rees achtergrond
Ronald van Rees

Ronald van Rees

Partner Business Development

klik om te draaien

Over Ronald van Rees


Verkopen is topsport, vergelijkbaar met een potje Pool, elk spel is weer anders en vraagt om een andere aanpak. Verders hou ik van lekker eten, mooie autos, horloges, af en toe een biertje en speel ik heel graag een pot pool of snooker. En uiteraard lekker bankhangen met Netflix, ik kijk graag naar sci-fi of misdaad.


klik om terug te draaien
Joannie Schaapman achtergrond
Joannie Schaapman

Joannie Schaapman

Officemanager

klik om te draaien

Over Joannie Schaapman


Ik noem mezelf Manus Van Alles, of Het Schaap met de vijf poten - veelkunner, want dat omschrijft mij het beste. Ik assisteer ME Networks inmiddels alweer vanaf de zomer van 2017 met heel veel plezier. Daarnaast speel ik graag Volleybal en geniet ik van leuke dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden.


klik om terug te draaien
Nog onbekende persoon

Word jij onze

Partner account manager

Solliciteer direct

Laat het gerust aan ons over

Cover image for video