De juiste IT oplossingen
voor jullie

Hoogwaardige diensten voor uw netwerk apparatuur

Ik loop vast omdat wij een duurzame netwerk omgeving willen

Duurzaamheid is een belangrijk punt in de huidige tijd, er zijn vele manieren om uw netwerk duurzamer te beheren. Wij helpen u graag op weg bij het maken van de juiste bewuste keuzes binnen uw infrastructuur.

Neem Contact op
Oplossingen 1

Ik loop vast omdat wij een beperkt budget hebben

Het managen van het IT budget is voor veel bedrijven en organisaties een uitdaging. Wij ondersteunen en adviseren u bij het maken van deze keuzes en onderzoeken ook lease of refurbished mogelijkheden. Wanneer een optimale combinatie gevonden is, helpen wij met het inzetten en configureren van alles.

Neem Contact op
Oplossingen 2

Ik loop vast omdat wij de kennis niet in huis hebben

Ons flexibele netwerk van specialisten beschikken over een schat aan IT ervaring. Afhankelijk van de vraag en omvang van uw project, passen wij daarop onze kennis en ervaring aan. Op deze manier beschikt u altijd over de juiste persoon op het juiste moment.

Neem Contact op
Oplossingen 3

Ik loop vast omdat wij flexibele support contracten willen

Als u klaar wilt zijn voor de toekomst, uw netwerk wilt uitbreiden en toegang wilt tot de laatste innovaties. Dan is het verstandig om de service Device as a Service te overwegen. Deze service wordt per maand afgerekend en u ontloopt hierdoor de grote initiële investering in hardware. Daarnaast bent u met DaaS altijd up-to-date en ready voor de toekomst.

Neem Contact op
Oplossingen 4

Ik loop vast omdat wij goed beveiligd willen zijn

Veiligheid is een van de meest onderschatte topics in de IT. De gevolgen van een onveilig netwerk kunnen desastreus zijn. Onze specialisten voeren dagelijks security checks uit en doen vervolgens aanbevelingen voor het netwerk en veiligheid. Voorkomen is beter dan genezen, ook op netwerk gebied!

Neem Contact op
Oplossingen 5

Staat jullie uitdaging er niet bij?

Onze mensen zijn gecertificeerde professionals met veel passie en ambitie. Met een schat aan IT ervaring, een groot netwerk en de juiste skills zorgen wij graag voor uw netwerk.