ICT advies

IT Consultancy helpt u om uw ICT zaken op de rit te krijgen

Wij helpen u met het moderniseren en optimaliseren van uw netwerk.

Wij helpen u met het moderniseren en optimaliseren van uw netwerk.

Tegenwoordig zijn er veel zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Denk aan security, cloud, wifi, databescherming, opslag en meer.

ME Networks helpt u met het zo optimaal inzetten van zowel uw budget als de infrastructuur van het netwerk.

IT Consultancy

Onze consultants zijn thuis in networking en andere vraagstukken. Wij helpen u deze vraagstukken inzichtelijk te maken in een plan van aanpak.

Bedrijven groeien, het personeelsbestand groeit, de concurrentie staat om de hoek. U denkt aan een upgrade van uw netwerk voor meer uitbreidbaarheid en schaalbaarheid. Moeten de applicaties lokaal blijven draaien of toch naar de cloud? Hoe zit het dan met security, is het wel veilig genoeg, is er genoeg bandbreedte?

Het magazijn krijgt meer producten en vraagt om een upgrade. Sales wil altijd en overal veilig kunnen werken en toegang tot het bedrijfsnetwerk. Het CRM pakket moet vervangen worden met een integratie naar de website en het ERP system. Klanten vragen om integraties en certificeringen inzake procesoptimalisatie en databescherming.

De digitalisering blijft innoveren en de wetgeving die vraagt om aanpassingen. Al met al een hoop vraagstukken die u dagelijks bezig houden. U wilt bijblijven maar ook de business niet uit het oog verliezen.

Onze consultants zijn thuis in networking en andere vraagstukken. Wij helpen u deze vraagstukken inzichtelijk te maken in een plan van aanpak. De consultants zijn allemaal zeer ervaren hoogopgeleide professionals en hebben de hoogste certificeringen. Stuk voor stuk hebben onze professionals ervaring met business cases in het diverse sectoren zoals de zorg, educatieve, logistieke, en overheids sector.

Wij helpen u graag mee met het moderniseren en optimaliseren van uw netwerk door middel van onze netwerk services:

 • Advies & design
 • Installatie & Implementatie
 • Beheer
 • Onderhoud en support
 • Lease

De ME Networks services

Met onze onderhoud en support services reduceren wij de operationele kosten en verlengen wij de levensduur van uw netwerk. Wij staan voor u klaar om de best mogelijke oplossing voor uw organisatie te onderzoeken en te implementeren.

Uw bedrijf en netwerk vragen om aandacht, bereikbaarheid, veiligheid en stabiliteit. Als uw netwerk plat ligt dan is dit op zijn zachts gezegd niet goed voor uw imago en zaken.

Een goed netwerk is daarom van groot belang, het is tenslotte het hart van uw bedrijf. Een stabiel netwerk begint bij onze design & advies service. Zeker als uw bedrijf groeit dan is opschalen of outsourcen van uw IT omgeving een belangrijk vraagstuk.

Blijft uw IT omgeving lokaal draaien of gaat u gedeeltelijk naar de cloud? Wat is de total cost of ownership? Wat is de business impact bij een storing? Welk budget is er beschikbaar, welke apparatuur moet er gebruikt worden? Zo zijn er nog meer vragen over users, security en applicaties die onze experts behandelen tijdens een advies.

Je doet het goed of je doet het niet, je wilt klaar zijn voor de toekomst, opschalen en uitbreiden wanneer de situatie zich voordoet. Onze experts denken graag met u mee. De business outcome en user experience staan hierbij centraal. Wij zijn uw architect en maken graag een netwerk design op basis van uw persoonlijke wensen en doelstellingen.

Heeft u behoefte aan een netwerkspecialist voor een migratie of implementatie. Wij zorgen voor de realisatie met onze netwerk specialisten. Switching, routing, wireless en security. Wij hebben de juiste gecertificeerde mensen voor uw netwerk klus.

Ons beheer is te verdelen in twee oplossingen. Dit alles gebeurt in onze controle room door specialisten de elkaar 24/365 afwisselen. Met onze Remote monitoring services monitoren wij u netwerk en reageren direct bij een hardware of software storing van uw netwerk apparatuur. Met onze Remote managed services leveren wij bovenstaande dienst in combinatie met onderstaande services

 • Configuratie
 • Helpdesk & probleemoplossing
 • Software-updates & -upgrades
 • Responsieve servicedesk
 • Monitoring hardware-incidenten en probleemoplossing 24×7
 • Rapportages
 • Wijzigingsbeheer
 • Vervanging hardware

“Kortom een volledige ontzorging van uw infrastructuur”

Onze onderhoud & support dienst staat u bij als er onverhoopt hardware of software storingen zich voordoen op uw netwerk apparatuur. Wij zullen dan overeenkomstig aan het service level snel en adequaat reageren.

De service is onder andere verkrijgbaar tijdens kantoor uren en 24/7/365 (onze helpdesk is 24/7/365 bemand).

Wij onderscheiden ons van de concurrentie omdat wij naast onze persoonlijke touch, professioneel advies en technische ondersteuning ook bug fixes en updates leveren voor uw netwerk IOS.

Zaken doen is topsport en uw netwerk moet dan ook in topconditie zijn. Continue innoveren is key om de concurrentie een stap voor te blijven. Dit vraagt vaak om een dynamische en toekomstbestendig infrastructuur die meegroeit met de behoeftes van uw organisatie.

Dit vraagt om een investering. Buiten het feit dat het boekhoudkundig voordelen heeft, betaalt u een maandelijks bedrag voor uw nieuwe apparatuur indien u kiest voor Lease. Dit bespaart u een directe investering. Geld dat u dan weer in andere projecten kunt investeren.

ME Networks is uw specialist in netwerkapparatuur

Wij helpen ook uw organisatie graag met de juiste netwerk oplossing.

Me Networks Helpt u verder met uw IT hardware