Netwerk routers en switches

Wij leveren “worry free networking” en zorgen daarmee dat u altijd de juiste beslissing neemt op het gebied van netwerk routers en switches. Onze gecertificeerde engineers, hebben zowel kennis van middelgrote netwerken als van complexe carrier en data center oplossingen.

De experts in het adviseren, installeren, configureren en supporten van netwerkapparatuur.

Binnen ME Networks hebben wij ruime ervaring met het adviseren, installeren, configureren en supporten van netwerkapparatuur. Ons uitgangspunt is; hoe bedrijfskritisch is de netwerkapparatuur voor de organisatie en welke bedrijfsprocessen hangen hiermee samen.

Al onze engineers beschikken minimaal over een CCNA certificering, afhankelijk van uw vraagstuk kunnen wij CCNP of CCIE engineers op uw project zetten mochten de uitdagingen groter en complexer zijn…

Hardware leveringen op maat

Netwerk routers

Binnen ME Networks hebben wij ruime ervaring met het adviseren, installeren, configureren en supporten van netwerk routers. Ons uitgangspunt is altijd; hoe bedrijfskritisch is de router voor de organisatie en welke bedrijfsprocessen hangen hiermee samen.

Wij stellen u voor de keuze om zowel nieuwe als gebruikte routers in overweging te nemen. De laatste optie kan voor een aanzienlijke budgetbesparing zorgen, welke u dan kunt inzetten voor meer kritische en/of innovatieve uitdagingen binnen uw bedrijfsnetwerk.

Wij supporten netwerk routers van alle grote fabrikanten, en zijn in het bijzonder gespecialiseerd in Cisco Systems, Juniper Networks en HPE Aruba.

Al onze engineers beschikken minimaal over een CCNA certificering, afhankelijk van uw vraagstuk kunnen wij CCNP of CCIE engineers op uw project zetten mochten de uitdagingen groter en complexer zijn.

Uit ervaring weten wij dat enkel en alleen naar de aanschaf van hardware kijken niet genoeg is. Het is van belang om te zorgen voor minimale downtime van uw netwerk routers.

Vaak denkt men niet na over de gevolgen van downtime, zoals bijvoorbeeld werknemers welke niet productief kunnen zijn, of relaties die niet van afgenomen “betaalde” diensten gebruik kunnen maken hierdoor.

Een passende support oplossing is hiervoor de uitkomst, zowel voor gebruikte als nieuwe netwerk routers. Wij kunnen u adviseren bij het kiezen van de juiste support vorm, afhankelijk van het model en de wens kan dit support van de vendor zijn of een me services pakket waarmee u wederom aanzienlijk op uw budget zal gaan besparen.

Netwerk switches

Wij kunnen uw netwerk voorzien van de nieuwste switches en bijbehorende technologieën, maar ook uw bestaande switching infrastructuur in de lucht houden door het inzetten van refurbished of renew switches.

Vaak is het de wens van de fabrikant om u zo snel mogelijk te laten migreren naar de nieuwste generatie switches met bijbehorende technologieën. Dit kan natuurlijk noodzakelijk zijn om te innoveren, maar vaak is de huidige switching infrastructuur meer dan voldoende om uw organisatie veilig online te houden. Zeker als u dit doet in combinatie met een van onze support contracten.

Het is in uw belang om over een zo stabiel en veilig mogelijk netwerk te beschikken, zonder onnodige tussentijdse migraties welke niet uw belang en budget of strategieën dienen. Kort samenvattend bieden wij u “worry free networking” en zorgen daarmee dat u altijd de juiste beslissing kunt nemen op het gebied van netwerk switches. Onze gecertificeerde engineers, hebben zowel kennis van middelgrote netwerken als van complexe carrier en data center switching oplossingen. Veelal komen wij Cisco Systems, HP Enterprise of Juniper Networks tegen binnen bedrijven en organisaties, wij ondersteunen deze switching uiteraard, maar kunnen u ook helpen bij uitdagingen met andere merken.

Uw voordeel door samenwerking met ME NETWORKS:

 • Nieuwste technologieën
 • Refurbished oplossingen
 • Korte lijnen
 • Zeer ervaren team
 • Onafhankelijk
 • Onze krachten zijn gebundeld met de beste uit de markt
 • Geen end-of-support
 • Besparing op CAPEX en OPEX
 • Lease mogelijkheden
 • 24/7 Support 365 dagen per jaar
 • Support op alle A-Merk fabrikanten
 • Verleng de levensduur van uw switching infrastructuur

ME Networks is uw partner in hardware levering en support

Wij helpen ook uw organisatie graag met de juiste netwerk oplossing.

Cover image for video