Houd uw netwerk
in topconditie

Jarenlange IT-ervaring verdeeld in vier categorieën

Dit hebbben wij u te bieden

De beste kwaliteit
voor uw netwerk apparatuur.

Wij houden uw netwerk in topconditie! ME Networks helpt uw organisatie verder door het leveren van hardware, onderhoud en support voor uw netwerk. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij een ervaren partner en weten wij tegen welke uitdagingen uw organisatie aanloopt.

Wij werken samen met een speciale selectie onafhankelijke leveranciers engineers en service providers om u de beste service te kunnen bieden. Onze team bestaat uit gecertificeerde mensen met veel passie voor netwerken.

Duurzaamheid is een van onze speerpunten, wij vinden het erg belangrijk om de levensduur van uw netwerk te verlengen en tegelijkertijd gezond te houden. In overleg is het mogelijk om uw Capex en Opex te verlagen door gebruik te maken van (refurbished) apparatuur in combinatie met onze support diensten. Liever leasen, dat kan ook, vraag naar onze mogelijkheden.

De services van me networks zorgen voor snelle professionele afhandeling van uw hard of software storing.

Start een project
Poppetje met potlood
24/7 Service en Onderhoud

24/7 support / onderhoud

Software support voor A-Merk netwerk apparatuur. Wij zijn niet gebonden aan een fabrikant en wij doen niet aan end-of-support of end-of-sales politiek.

Uw netwerkapparatuur is sterk en weerbaar door de operationele software. Het is van belang dat deze in goede conditie is en blijft. Dit minimaliseert de kans op een data of beveiligingslek die een behoorlijke impact op uw netwerk en uw business kan hebben…

Lees meer over 24/7 support

Hardware Levering

Binnen ME Networks hebben wij ruime ervaring met het adviseren, installeren, configureren en supporten van netwerkapparatuur. Ons uitgangspunt is; hoe bedrijfskritisch is de netwerkapparatuur voor de organisatie en welke bedrijfsprocessen hangen hiermee samen.

Al onze engineers beschikken minimaal over een CCNA certificering, afhankelijk van uw vraagstuk kunnen wij CCNP of CCIE engineers op uw project zetten mochten de uitdagingen groter en complexer zijn…

lees meer over Hardware Levering
Hardware Oplossingen
Consultancy

IT Consultancy

IT Consultancy helpt u om uw ICT zaken op de rit te krijgen.Onze consultants zijn thuis in networking en andere vraagstukken. Wij helpen u deze vraagstukken inzichtelijk te maken in een plan van aanpak.

Wij helpen u graag mee met het moderniseren en optimaliseren van uw netwerk door middel van onze netwerk services door middel van Advies & design, Installatie & Implementatie, Beheer, Lease, Onderhoud en support…

lees meer over IT Consultancy

Duurzame oplossingen

ME Networks biedt een breed scala aan duurzame oplossingen zoals; refurbished apparatuur, DaaS, buyback programma’s en lease constructies. Tevens kunnen wij u ondersteunen bij het afvoeren van verouderde apparatuur op een maatschappelijk verantwoorde manier…

lees meer over duurzame oplossingen
Duurzame oplossingen

Wat kunnen
wij voor jullie
betekenen?

Wij helpen jullie graag.

Neem contact op !
Persoon knikt