Ik loop vast omdat…

wij flexibele support contracten willen


Als u klaar wilt zijn voor de toekomst, uw netwerk wilt uitbreiden en toegang wilt tot de laatste innovaties. Wij werken met flexibele contracten en consolideren uw contracten naar 1 contract met een looptijd. Alles in een contract met een aanspreekpunt.

Meer lezen

wij de kennis niet in huis hebben


Ons flexibele netwerk van specialisten beschikken over een schat aan IT ervaring. Afhankelijk van de vraag en omvang van uw project, passen wij daarop onze kennis en ervaring aan. Op deze manier beschikt u altijd over de juiste persoon op het juiste moment.

Meer lezen

wij een duurzame netwerk omgeving willen


Duurzaamheid is een belangrijk punt in de huidige tijd, er zijn vele manieren om u netwerk duurzamer te beheren. Wij helpen u graag op weg bij het maken van de juiste bewuste keuzes binnen uw infrastructuur.

Meer lezen

wij goed beveiligd willen zijn.


De gevolgen van een onveilig netwerk kunnen desastreus zijn. Voorkomen is beter dan genezen, ook op netwerk gebied! Sinds de inwerkingtreding van de AVG op 25 mei 2018 zijn er in de gehele Europese Unie meer dan 160.000 datalekken gemeld. Ruim 40.000 daarvan werden in Nederland gerapporteerd, dat daarmee koploper in de EU is.

Meer lezen

budget ons grootste uitdaging is


Het managen van het IT budget is uitdagend. Wij ondersteunen en adviseren bij het maken van keuzes en onderzoeken lease en/of refurbished mogelijkheden. Wanneer de optimale combinatie gevonden is, helpen wij met het inzetten en configureren.

Meer lezen

ME Networks

ME Networks is actief in de markt sinds 2012 en uitgegroeid tot de onafhankelijke IT business partner op het gebied van networking, storage, support, installatie, configuratie en beheer. Onze focus ligt op het aanbieden van totaaloplossingen en daarmee het volledig ontzorgen van onze relaties en hun IT netwerken.

Persoonlijkheid, direct contact en vertrouwen zijn begrippen die in ons DNA zijn verankerd. Wij hebben geen klanten of leveranciers, wij werken op persoonlijke basis samen met jou als relatie aan het grotere geheel.

Bekijk onze diensten
Hardware Levering Icoon
Duurzame oplossingen Icoon

Hardware levering

Binnen ME Networks hebben wij jarenlange ervaring met het leveren van betrouwbare en stabiele netwerkapparatuur. Wij bieden zowel nieuwe als refurbished oplossingen voor onder andere: Cisco, Juniper, HPE en Huawei infrastructuren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden te bespreken.

Service Icoon
Consultancy Icoon

Klaar om te netwerken?

Jarenlange IT-ervaring op het gebied van networking, storage, support, installatie, configuratie en beheer. Onze mensen zijn gecertificeerde professionals met veel passie en ambitie. Met een schat aan IT ervaring, een groot netwerk en de juiste skills zorgen wij graag voor uw netwerk.

Cover image for video

Met trots hebben wij een
passende oplossing gevonden voor:

Wat kunnen
wij voor jullie
betekenen?

Wij helpen jullie graag.

Neem contact op